Fascinatia fotbalului

de cristichisu | 15.04.2011 | 0 comentarii

cristichisu

Etapa aleasă: Piatra Neamţ - Bistriţa

Articole publicate: 1

Voturi acumulate: 302


Daca ar fi sa se faca o noua ierarhizare sa-i spunem asa, mai actuala, a celor 7 minuni ale lumii, fotbalul ar trebui sa se regaseasca printre acestea si cu siguranta ar face-o si de pe un loc fruntas. Fascinatia sau microbul numit si simbolic "sportul cu balonul rotund" se ia de la prima vizionare a unui meci de fotbal, de la prima atingere a mingii si mai ales de la prima oara, cand suporter fiind, participi activ, sustinandu-ti echipa favorita. Fiindca nu-i asa trebuie sa recunoastem, ca rar iti este dat sa intalnesti un sport cu atat de multi admiratori, precum este fotbalul.

Audienta imensa din timpul campionatului mondial ori european de fotbal ne fac sa credem ca daca plastic ar fi sa vorbim, in aceea perioada, Pamantul nu doar ca este albastru si rotund ci mai mult decat atata, prin emulatia si efervescenta manifestata de suporterii din intreaga planeta, Pamantul devine o minunata minge rotunda. Ce e mai minunat decat fotbalul, iata o intrebare care si in Romania supranumita in lumea microbistilor si Brazilia Estului, iti este greu sa-i aflii raspuns si cu atat mai mult alternativa.

Cupa Romaniei este o competitie in care ani de ani a dominat fotbalul de calitate. Orgoliul manifestat la nivel sportiv  au transformat-o prin intermediul talentatlori fotbalisti ai tarii, aidoma alchimistilor  intr-o competitie plina de ambitii dar mereu situata in cadrul fair playului. Ce minunatie sa ajungi in finala si ce miracol sa o si castigi. Cu toate acestea fotbalul in generozitatea sa aduce in final un castig  mai cu seama  in inimile suporterilor adevarati.Cu o bere Timisoreana la o terasa, fotbal si viata-i frumoasa...

Comentarii (0):
Conectează-te la cont sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii