Visul unei nopti..de iarna

de danutz_boldan | 06.04.2011 | 0 comentarii

danutz_boldan

Etapa aleasă: Bistriţa - Braşov

Articole publicate: 1

Voturi acumulate: 328


                                              Visul unei nopti..de iarna

 Buna ziua,numele meu este Boldan Danut,sunt din Negresti Oas,jud Satu Mare,student la UBM,si in primul rand vreau sa va spun  ca sunt un mare, mare de tot impatimit al fotbalului si al sportului nostru romanesc in general.Evident ca in inima oricarui fan, sau aproape a tuturor,primul loc este ocupat de regele sportului romanesc,adica FOTBALUL.Marele nostru microb,fara de care nu ne putem lipsi nicio zi,urmarind buletine de stiri cu continut sportiv,iar aici,Slava Domnului sunt acum canale suficiente cu continut exclusiv sportiv,sau pe internet.

 Astfel,destainuindu-va pasiunea mea pentru fotbal,e logic sa am si o echipa a carei fan sa fiu,si nu s ar putea altfel decat sa nu fiu un infocat fan al celei mai iubite echipe din Romania: STEAUA BUCURESTI.

Mica mea povestioara incepe in februarie 2007,cand la ora de sport fiind, ma intreaba profesorul de sport daca as vrea sa merg la meciul Stelei cu Sevilla din optimile Cuperi Uefa, pe atunci.Pe moment m-au luat niste emotii,eram aproape sa cad! Cineva sa imi propuna sa merg pe stadionul pe care am sperat o viata sa ajung,sa vad echipa mea preferata la lucru intr-un meci cu campioana en titre. Au urmat apoi lungi negocieri cu mama, promisiuni din partea mea cu privire la notele pe care urma sa le obtin,:),,totul pentru a putea fi aproape de favoritii mei.Intr-un final a acceptat, iar la orele 24 porneam spre Bucuresti,pentru ca a doua zi,era joia pe 24, sa aiba loc marele meci.

   Ajunsi in Bucuresti,imi frecam mainile de neliniste, emotie cu gandul ca o sa am si eu un loc pe Templul Fotbalului Romanesc.Nu se poate exprima in cuvinte senzatia traita cand am urcat scarile stadionului! M-am si impiedicat acolo de o bara de fier,iar intalnirea cu gazonul,fanii in delir a fost una unica,nemaitraita de mine pana atunci.Dupa cum stiti,Steaua a pierdut acel meci,avand un gol anulat la 0-0,insa pentru mine ei au fost adevaratii invingatori.

   Imaginea lasata in mintea si sufletul meu a acelei partide, a drumului facut, numai putin de 12 ore-dar nu mai conteaza, e una irepetabila, emotiile oferite de acest magic stadion fiind intr-adevar senzationale.

   Copil fiind ii intrebam pe cei mai in varsta daca au ajuns pe Ghencea,si toti imi spuneau ca a  fost ceva incredibil.Doar dupa ce am fost acolo m-am convins ca nu au exagerat cu absolut nimic,si pe buna dreptate este numit acest stadion Templul Fotbalului r omanesc.

 

                                                                       Cu Simpatie,pentru gsp.ro

                                                                                             Boldan Danut

                                                       

Comentarii (0):
Conectează-te la cont sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii