Tripleta Codrea-Neaga-Mara

de radiannicolae | 06.04.2011 | 1 comentariu

radiannicolae

Etapa aleasă: Craiova - Piteşti

Articole publicate: 3

Voturi acumulate: 353


        Ultima etapa a tur-ului din sezonul 1998/1999. FC Arges, ocupanta locului 4,  intalnea pe teren propriu ocupanta locului 2, U Craiova. Eram in fata blocului cu prietenii si ne faceam planuri cum sa facem sa mergem la meci si cu ce sa mergem. Locuind intr-un orasel la 25 de km fata de Pitesti, am hotarat sa mergem cu trenul. Ajunsi la stadion cu o ora inante de inceputul partidei, asteptam cu nerabdare primul fluier al arbitrului. Stadionul era plin.

         Crainicul anunta echipele de start. FC Arges in poarta cu Sorin Colceag, fundasi Stan, N.Dita, Bogoi, Soncherechi si Dancia, la mijloc Neaga, Codrea si Balasa, in atac cu Bardes si Mara, antrenor Marian Bondrea.

        Incepe meciul, cu ocazii de ambele parti. Minutul 14, lovitura libera din apropietea careului de 16 metrii, executa Neaga si... gooooolllllllll, 1-0 FC Arges. Peste numai 6 minute FC Arges isi majoreaza avantajul printr-un sut de la mare distanta. Atmosfera de pe stadion era incendiara. In minutul 29 Mara inchide tabela.

      Meciul s-a incheiat cu victoria la scor a alb-violetilor, Argesul urcand pe locul 2 in clasament.  A doua zi toata presa scria despre evolutia trio-ului Codrea-Mara-Neaga. In mintea fiecarui sustinator alb-violet incoltise o speranta pentru un nou titlu de campioana.

Comentarii (1):
bodai
8 aprilie 2011 11:13
chiar incoltise ...hai mai sa fim seriosi...nu pot sa cred
Conectează-te la cont sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii