Regulament “Reporteri pe Drumul mingii”

Organizatorul concursului este SC. Ursus Breweries SA. cu sediul in Bucuresti, Calea Victoriei nr 145, cladirea Victoria Center, et 4-5, sector 1 Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului  Bucuresti cu nr J40/20456/2005,  CIF RO 199095
Locul si durata concursului
Concursul se desfasoara pe site-ul drumulmingii.gsp.ro in perioada 18 martie – 11 mai 2011. Concursul se adreseaza exclusiv persoanelor fizice cu domiciliul pe teritoriul Romaniei care au implinit virsta de 18 ani la data inceperii acestui concurs.

Mecanism de concurs

Vrei sa devii corespondent pentru o zi in caravana Drumul Mingii? Fa-ti un cont pe site-ul drumulmingii.gsp.ro si dovedeste ca esti inspirat. Scrie una sau mai multe povesti despre fotbalul adevarat, despre intimplari care sa evidentieze fair-play-ul, spiritul de sacrificiu, talentul unui fotbalist. Transforma in articole amintirile tale frumoase despre un jucator sau un anumit meci. Arata-ne in textele tale cum ar trebui sa fie fotbalul adevarat.
Cheama-ti prietenii sa te sustina si stringe cit mai multe voturi pentru textele scrise de tine. Si nu uita: inscrie-te in caravana Drumul Mingii pentru tronsonul cel mai apropiat de resedinta ta!
La finalul concursului poti deveni reporter pentru o zi in caravana Drumul mingii, si vei avea sansa sa cistigi marele premiu, care iti va oferi posibilitatea sa faci un reportaj la finala Cupei Romaniei urmind ca textul tau sa fie publicat in Gazeta Sporturilor.
Concursul are 6 etape, iar pentru fiecare etapa va fi desemnat un cistigator. Concurentii inscrisi in joc trebuie sa aleaga unul dintre cele 6 tronsoane pe care le va parcurge Drumul Mingii. Deoarece cistigatorul va petrece o singura zi in caravana Drumul Mingii, trebuie sa faca alegerea astfel incit sa fie cit mai aproape de orasul de resedinta. (intra pe fotbaladevarat.ro si vezi orasele prin care trece caravana Drumul Mingii)
Premiul consta in participarea cistigatorului la eveniment, in orasul ales din caravana Drumul Mingii. Cistigatorul are astfel ocazia sa stringa materiale pentru reportajul ce va fi publicat pe site-ul drumulmingii.ro. Cistigatorul va primi o replica a mingii oficiale de joc a competitiei Cupa Romaniei Timisoreana si vouchere de consum la evenimentul. (In fiecare oras organizatorul va avea un eveniment cu vedete). Transportul si cazarea nu sint asigurate.

Pasul 1 – Inregistreaza-te in joc

 • Intra pe site-ul drumulmingii.gsp.ro si acceseaza modulul de concurs
 • Inscrie-te in concurs si nu uita sa treci toate datele personale (nume, prenume, adresa valida de e-mail, adresa ta si numarul de telefon);
 • Vei primi pe adresa de e-mail inregistrata un link ce va trebui activat. Dupa activarea acestui link poti trece la treaba.
 • Daca ai deja cont in site-urile gsp te poti inregistra direct cu user si parola (ai grija ca datele personale din formularul de inscriere sa fie completate)
 • Inregistrarea in campanie implica acceptul userilor participanti pentru ca textele si imaginile inscrise de tine in concurs sa poata fi publicate in Gazeta Sporturilor si pe site-ul drumulmingii.gsp.ro.

Pasul 2 – Cum joci

 • Actiunile desfasurate de userii participanti la joc se vor face pe site-ul drumulmingii.gsp.ro, exclusiv logat. Userii care intra doar pentru a vota textele pot fi nelogati.
 • Alege tronsonul cel mai apropiat de tine din Caravana Drumul mingii, apoi incarca in pagina proprie cele mai interesante dintre textele tale.
  • Etapa 1, zona Timisoara - tronson Timisoara - Craiova - alegerea corespondentului se face in perioada 22 martie – 2 aprilie
  • Etapa 2, zona Craiova - tronson Craiova - Pitesti - alegerea corespondentului se face in perioada 22 martie – 11 aprilie
  • Etapa 3, zona Pitesti - tronson Pitesti - Galati - alegerea corespondentului se face in perioada 22 martie – 18 aprilie
  • Etapa 4, zona Galati - tronson Galati – Piatra Neamt - alegerea corespondentului se face in perioada 22 martie – 25 aprilie
  • Etapa 5, zona Piatra Neamt - tronson Piatra Neamt - Bistrita - alegerea corespondentului se face in perioada 22 martie – 1 mai
  • Etapa 6, zona Bistrita - tronson Bistrita - Brasov - alegerea corespondentului se face in perioada 22 martie – 11 mai
 • Dupa ce te-ai inscris, in site-ul drumulmingii.gsp.rovei avea pagina ta personala. Publica in pagina ta cele mai interesante texte despre fotbalul adevarat, despre intimplari care sa evidentieze fair-play-ul, spiritul de sacrificiu, talentul unui fotbalist. Transforma in articole amintirile tale frumoase despre un jucator sau un anumit meci.
 • Povestile trebuie sa fie coerente si sa respecte conceptul de fotbal adevarat, sa fie originale si sa apartina posesorului de cont. Nu vor fi luate in calcul povestile fara legatura cu regulamentul concursului, care contin elemente calomnioase, sau care sint identice (exista si in alte conturi) sau copiate din surse externe. Creatiile trebuie sa fie originale.
 • Concurentii care vor incerca sa fraudeze jocul (indiferent de metoda folosita) vor fi exclusi din competitie si vor ramine fara punctele acumulate
 • Urmatoarele actiuni vor fi considerate incercare de frauda si vor duce la anularea in totalitate sau partial a voturilor inregistrate de un utilizator: Voturi realizate prin intermediul unor programe/scripturi ce au ca scop inregistrarea falsa de voturi pentru un utilizator. Voturi succesive de la aceeasi adresa IP sau adrese IP diferite, realizate la intervale fixe de timp, ce nu pot fi rezultatul unei activitati normale de votare de la vizitatori diferiti.
 • Foloseste linkul paginii tale si retelele de socializare pentru a aduce in pagina ta cit mai multi prieteni care sa te voteze. Voturile prietenilor se contorizeaza pentru toate textele din pagina ta personala. Scrie cit mai multe povesti care sa respecte conceptul de fotbal adevarat.
 • Propunele tuturor prietenilor tai sa se inscrie in caravana Drumul Mingii

Pasul 3 – Cum cistigi premiile

 • Misiunea ta este sa stringi cit mai multe voturi. Fiecare vot cistigat va conta pentru tine in clasamentul concursului.
 • Pentru a avea sanse la premii trebuie sa stringi cit mai multe voturi corect primite din parte prietenilor tai. Pentru fiecare dintre cele 6 etape pentru care se vor desemna cistigatori se va face un clasament. Primii 10 clasati vor intra in departajarea facuta de redactorii Gazetei.
 • Pentru fiecare dintre cele 6 etape ale concursului, departajarea primilor 10 concurenti se va face de catre 3 redactori ai Gazetei Sporturilor care vor decide un cistigator pe baza textelor scrise in pagina personala. Dincolo de valoarea literara a textului se va lua in calcul autenticitatea si originalitatea acestuia. Vor fi desemnati 6 cistigatori, cite unul pentru fiecare tronson/etapa de concurs.
 • Cistigatorul premiului final va fi ales dintre cei 6 cistigatori ai premiilor de etapa. Reportajele realizate de cei 6 cistigatori in caravana Drumul Mingii vor fi publicate pe site-ul drumulmingii.gsp.ro si vor fi evaluate de o comisie formata din 3 redactori ai Gazetei Sporturilor. Cistigatorul va fi desemnat pe criterii editoriale.

Pasul 4 – Premiile concursului

4.1 Premii de etapa
Conform regulamentului, la finalul fiecarei etape va fi desemnat cite un cistigator. Fiecare cistigator va primi: 

 • Un loc asigurat in caravana Drumul Mingii, pentru o zi, pe sectorul pe care a fost desemnat cistigator.
 • Vouchere la evenimentul din orasul ales
 • O replica a mingii oficiale de joc a competitiei Cupa Romaniei Timisoreana + 3 baxuri bere Timisoreana
 • Publicarea reportajului pe sectiunea drumulmingii.gsp.ro

* cistigatorii nu au asigurat transportul si cazarea pina in orasul ales si inapoi spre localitatea de domiciliu.

4.2 Premiul final

 • Cel mai bun dintre cei 6 cistigatori ai premiilor de etapa va fi ales “Cel mai bun corespondent GSP pe Drumul Mingii” si va primi:
 • Legitimatie de acces la finala Cupei Romaniei
 • Reportajul realizat de cistigator la finala Cupei Romaniei va fi publicat pe site-ul drumulmingii.gsp.ro si in editia tiparita a Gazetei Sporturilor
* cistigatorul primeste cazare si transport gratuitValoarea totala a premiilor este de aproximativ 1.100 euro.

Organizatorul isi asuma responsabilitatea, acorda si plateste premiile concursului catre cistigatori, atit cele constind in obiecte, cit si cele constind in srvicii.

Numele cistigatorilor va fi publicat pe site-ul drumulmingii.gsp.ro dupa cum urmeaza:
3 aprilie - va fi desemnat cistigatorul pentru etapa 1 Timisoara-Craiova
12 aprilie - va fi desemnat cistigatorul pentru etapa 2 Craiova – Pitesti
19 aprilie – va fi desemnat cistigatorul pentru etapa 3 Pitesti – Galati
26 aprilie - va fi desemnat cistigatorul pentru etapa 4 Galati – Piatra Neamt
2 mai - va fi desemnat cistigatorul pentru etapa 5 Piatra Neamt – Bistrita
12 mai - va fi desemnat cistigatorul pentru etapa 6 Bistrita - Brasov.
Intrarea in posesia premiului

 • Intrarea in posesia premiilor de etapa “Corespondenti in Drumul Muncii” se va face in locatia caravanei Drumul Mingii, fiecare cistigator in ziua si orasul de pe segmentul de traseu pentru care l-a ales:
  • Etapa 1 Timisoara,  in perioada 16 – 23 aprilie
  • Etapa 2 Craiova, in  perioada 25 – 30 aprilie
  • Etapa 3 Pitesti, in perioada 1 – 7 mai
  • Etapa 4 Galati, in perioada 8 – 13 mai
  • Etapa 5 Piatra Neamt,  in perioada 15 -19 mai
  • Etapa 6 Bistrita, in perioada 21 – 23 mai
 • Intrarea in posesia premiului final se va face pe data de 25 mai, la Brasov, in orasul ce va gazdui finala Cupei Romaniei

Intrarea in posesia premiilor se va face doar cu respectarea tuturor prevederilor prezentului regulament. In caz contrar, organizatorul isi rezerva dreptul de a anula cistigul si de a reporta premiile. Nu se vor acorda premiile catre useri in cazul in care acestia nu au implinit 18 ani

Confidentialitatea datelor si drepturile de imagine

Organizatorul garanteaza drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, prin inregistrarea notificarii avind ca scop reclama, marketing si publicitate in registrul de evidenta a datelor cu caracter personal sub numarul 5865. Prin participarea la concurs cistigatorii isi dau acceptul expres pentru expedierea datelor cu caracter personal (nume, prenume, adresa, numar de telefon, adresa e-mail,). Prin participarea la concurs cistigatorii isi dau acordul expres ca numele, prenumele si imaginea (fotografia) acestora sa fie facute publice si sa fie folosite de catre organizator  in scopuri publicitare pe suport audio, video si in ziar. Informatiile furnizate de catre participantii-cistigatori vor fi folosite de catre organizator pentru validarea, acordarea premiilor si in scopuri de reclama, jurnalism, marketing si publicitate de organizatorii concursului. Refuzul cistigatorilor de a furniza datele personale si talonul cistigator pentru validarea si acordarea cistigurilor determina neacordarea cistigurilor.
Organizatorul se obliga sa nu difuzeze datele cu caracter personal catre terti cu exceptia societatilor implicate in derularea loteriei publicitare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC. Ursus Breweries SA, cu sediul in Calea Victoriei nr 145, cladirea Victoria Center, et 4-5. sector 1 Bucuresti. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Operatorul este obligat sa comunice un raspuns persoanei vizate in termen de 15 zile de la data primirii cererii.
Dreptul de acces la date  - Orice persoana vizata are dreptul, prin cerere scrisa, datata si semnata, transmisa operatorului, cel putin o data pe an, de a obtine de la organizator confirmarea Daca datele sint prelucrate sau nu, informatii referitoare la scopul prelucrarii.
Dreptul de interventie asupra datelor - Orice persoana vizata are dreptul, la cerere si in mod gratuit, la rectificarea, blocarea, stergerea, transformarea informatiilor in date anonime fata de terti carora le-au fost dezvaluite datele.
Dreptul de opozitie - Orice persoana vizata are dreptul, la cerere si in mod gratuit, de a se opune din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele ce o vizeaza sa fie prelucrate in scop de reclama, marketing si publicitate.
Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale - Orice persoana vizata are dreptul de a cere si de a obtine: 1. retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum competenta profesionala,  credibilitatea, comportamentul ori alte asemenea aspecte; 2. reevaluarea oricarei alte decizii luate impotriva sa, care o afecteaza in mod semnificativ, Daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date care intruneste conditiile prevazute la pct. 1.
Dreptul de a se adresa justitiei - Orice persoana vizata care a suferit un prejudiciu ca urmare a unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata ilegal, se poate adresa instantei competente pentru repararea acestuia.
Impozitul pe venitul obtinut
Organizatorul isi asuma raspunderea platii impozitelor pe venitul obtinut ca urmare a cistigarii premiilor concursului conform Codului Fiscal al Romaniei in vigoare. Impozitul va fi retinut din cistig (valabil numai pentru premiile ce depasesc suma de 600 lei). Impozitul va fi retinut de catre societatea care acorda premiul si va fi virat la bugetul de stat in termenul legal. Premiile vor fi trimise pe adresa de domiciliu din actul de identitate al cistigatorului (pentru sumele ce nu depasesc 200 euro) sau vor fi virate in contul cistigatorilor (pentru sumele mai mari de 200 euro). In cazul cistigurilor in bunuri, valorile sunt nete (adica din valoarea bruta a cistigului, organizatorul retine cistigatorului impozitul aferent), bunul in posesia caruia intra reprezentind cistigul dupa impozitare (Venit Net egal Venit Brut minus impozit). Impozitul va fi retinut de catre societatea care acorda premiile si va fi virat la bugetul de stat in termenul legal. Cistigatorii premiilor in bunuri sint beneficiarii cistigului plus impozitul aferent.. Nu se va plati echivalentul in bani pentru cistigurile in bunuri/serviciiDreptul de participare

La acest concurs poate participa orice persoana fizica cu domiciliul stabil in Romania care a implinit 18 ani la data inceperii acestui concurs. Prin participarea la concurs concurentii accepta si se supun prevederilor prezentului Regulament de Concurs.
Angajatii Organizatorului si rudele de gradul I ale acestora, precum si tertii implicati in derularea concursului nu au dreptul sa participe la acest concurs.

Forta majora

Forta majora se defineste in intelesul prezentului regulament prin calamitati naturale, cutremure, razboi, inundatii, greve generale etc.
Loteria publicitara va fi intrerupta in caz de forta majora, prin decizia organizatorului, insa nu inainte de a anunta participantii.

Alte prevederi

Organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a interveni in orice fel, in orice moment in derularea promotiei, urmind ca aceste modificari sa faca obiectul unui act aditional la regulament si sa fie publicate pe drumulmingii.gsp.ro
Regulamentul de desfasurare a concursului va fi publicat pe site-ul drumulmingii.gsp.ro si este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant la sediul organizatorului, in urma unei cereri scrise.
Organizatorul nu este raspunzator pentru felul in care userii participanti isi pastreaza secretul contului de concurs.
Organizatorul nu este raspunzator de modul in care cistigatorii premiilor se manifesta pe parcursul caravanei Drumul Mingii.
Eventualele reclamatii legate de desfasurarea concursului si modul in care se expediaza premiile vor fi facute la adresa Organizatorului, SC. Ursus Breweries S.A. pina la sfirsitul concursului.
Reclamatiile ulterioare termenelor prevazute de Regulament nu vor fi luate in considerare. Detalii despre concurs la telefon 021/406.65.21

SC. Ursus Breweries S.A.